Industrielektriker Alingsås

Industrielektriker Alingsås

Industrielektriker Alingsås

 

Det viktigaste med att jobba inom industri är att installera rätt material. Då tid som saker och ting inte fungerar kostar otroliga summor behöver vi veta att vi installerar det material som kommer hålla igång maskinerna länge. 

Kunskap, kompetens och erfarenhet är väldigt viktigt då väldigt få maskiner och deras styrsystem ser likadana ut i dagens läge. 

Arbeten som vi har utfört som industrielektriker Alingsås:

  • Nytt styrsystem för ICA Maxi 
  • Nytt styrsystem för Willys Alingsås
  • Installation av maskiner för industriföretag
  • Löpande service arbeten åt industrikunder
  • Nytt styrsystem ICA Supermarket

 

Förutom stora projekt så utför vi även löpande service arbeten. Det är egentligen allting från små saker till att installera nya saker. När det händer något tråkigt då skall  man veta att vi har våra kunder om ryggen. Vi finns där när vi verkligen behövs.

Därav tycker vi att ni skall använda oss som Industrielektriker Alingsås

Mejla oss

Industrielektriker Alingsås

Yrkesstolthet & Engagemang

 

Är det så att ni har beställt en maskin eller liknande och behöver hjälp att räkna ut vad det är för effekt och kabel som behvös? Var lugn vi hjälper er. Har ni potentialskillnader i er industri? Vi jordar upp och tar bort dom uppkomna vagabonderade strömmar. Har ni fläktar som skall styras på ett speciellt sätt? Behöver ni mer datalänkar dragna till er nätverk?

Jag vill hjälpa er med alla era behov. Vi har flera kompetenser på bolaget och kan därför vara ert heltäckande serviceföretag. Vi är väldigt noga med våra speciellt framtagna egenkontroller, vi fyller i vår dokumentation efter varje utfört arbete för att vara säkra på driften och såklart elsäkerheten. Det gör att ni kan vara trygga när vi kommer och gör en installation hos er. Vi har el-behörighet som ni kan få intyg skickade till er mejl eller så kan ni kolla upp det på Elsäkerhetsverket.

Nu har också elsäkerhetsverket tagit fram en ny elsäkerhetslag som gör att varje elföretag. Behöver en egenkontrollplan, det gör inte något för oss då vi redan har en sedan länge. Det kan ni även kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Industrielektriker Alingsås

Vi har vunnit som ända företaget, årets elföretag två år i rad.

När vi kommer är det med kompetens och yrkesstolthet 

Vi ser till att ni är driftsäkra

Här är våran personal

Industrielektriker Alingsås

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Alingsås

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Alingsås

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Alingsås

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Alingsås

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.