Industrielektriker Göteborg

Industrielektriker Göteborg

Industrielektriker Göteborg

Som Industrielektriker Göteborg vad kan vi då hjälpa er med? Vi kan se till att eran anläggning är i drift och skötsam. Vi kan räkna fram vilka kablar och vilka effekter som behövs för att kunna driva era nya maskiner & motorer. Vi kan underhålla ert fläktsystem och se till att inomhusmiljön är som den skall vara. Efter som vi som bolag inte bara utför arbeten som Industrielektriker Göteborg så kan hjälpa er med ert styrsystem också. Är det så att något strular, det behövs en ny datalänk någonstans finns vi där också.

Vi vill vara det elföretag som kan service er heltäckande med alla era behov.  Vi har goda referenser och delger dom gärna till er vid förfrågan. Vid årets hantverksgala fick vi mottaga pris som Årets Elföretag 2015 & 2016, det är en stor eloge till våran underbara personal som gjort så vi har lyckats vinna dessa fina utnämningar. Deras engagemang och yrkesstolthet är något utöver det vanliga.

 

Mejla oss

Missa inte att titta till våra arbetsområden

Vi älskar industri

Vad kan vi erbjuda er specifikt?

 

Som industrielektriker Göteborg har vi fokuserat sedan starten 2009 på att vara extra starka på orderhantering och våra egenkontroller. 

När ni som kunder kommer till oss med ett arbete skall vi på ett bra sätt ta informationen och kunna delge den till vår elektriker. Det gäller inte bara arbetsorder i textformat, det kan vara bilder eller andra informationskällor som vi på ett enkelt sätt kan hantera. Dels för våran del men även för våra kunder som kräver ett smidigt sätt för att dom skall fokusera på dom rätta sakerna.

Våra egenkontroller är något vi är väldigt nöjda med. På varje utfört arbete skall det dokumenteras att arbetet är testat. Varje måndag på vårt möte lämnar man in kontrollerna, ett sätt för oss som företag att se till att varje kommer in. Det är en säkerhet till våra kunder och även till oss som företag. 

J2 Elteknik AB

 

Vi vill vara din industrielektriker Göteborg och hoppas på höra ifrån dig om det är något du undrar över. Vi kan hjälpa dig med det mesta:

  • Serviceärenden
  • Serviceavtal 
  • Nyinstallationer 
  • Utbyggnader och renovering  
  • Styrsystem
  • Ledningsberäkningar
Industrielektriker Göteborg

Samarbetspartner som du kan lita på

När våra kunder är nöjda så är vi det med

Det är enkelt att komma i kontakt med oss

Demonstration av personalen

Industrielektriker Göteborg

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Göteborg

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Göteborg

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Göteborg

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Göteborg

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.