Industrielektriker Kungälv

Industrielektriker Kungälv

Industrielektriker Kungälv

Som Industrielektriker Kungälv kan vi erbjuda er flera saker. Vi kan ta hand om er anläggning och se till att den är anpassad till er verksamhet. Vi räknar ut strömstorleken på dom nya maskiner och drar ut rätt kabel och ser till att hitta den lämpligaste plasten i fastigheten för att ta ut den. Vi kan hjälpa er med andra saker som är mer vanliga installationer också. T.ex ny matning till vägguttag, montering av en kökslampa. 

Vi gör även datainstallationer och kan hjälpa er med ett datanätverk när ni behöver utöka, göra om eller göra mätningar. Det som gör oss på J2 speciella är våran duktiga personal. Det är inte bara vi som tycker det, Sveriges elkunder har gjort sina röster hörde och genom det har vi lyckats vinna Årets Elföretag i Sverige 2015 & 2016. Det är kvitto på deras engagemang och yrkesstolthet.

Mejla oss

Industrielektriker Kungälv

Yrkesstolthet & Engagemang

 

Är det så att ni har beställt en maskin eller liknande och behöver hjälp att räkna ut vad det är för effekt och kabel som behvös? Var lugn vi hjälper er. Har ni potentialskillnader i er industri? Vi jordar upp och tar bort dom uppkomna vagabonderade strömmar. Har ni fläktar som skall styras på ett speciellt sätt? Behöver ni mer datalänkar dragna till er nätverk?

Jag vill hjälpa er med alla era behov. Vi har flera kompetenser på bolaget och kan därför vara ert heltäckande serviceföretag. Vi är väldigt noga med våra speciellt framtagna egenkontroller, vi fyller i vår dokumentation efter varje utfört arbete för att vara säkra på driften och såklart elsäkerheten. Det gör att ni kan vara trygga när vi kommer och gör en installation hos er. Vi har el-behörighet som ni kan få intyg skickade till er mejl eller så kan ni kolla upp det på Elsäkerhetsverket.

Nu har också elsäkerhetsverket tagit fram en ny elsäkerhetslag som gör att varje elföretag. Behöver en egenkontrollplan, det gör inte något för oss då vi redan har en sedan länge. Det kan ni även kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Industrielektriker Hisingen

Här är våran personal

Industrielektriker Kungälv

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Hisingen

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Kungälv

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Hisingen

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Kungälv

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.

 

 

Vi är verksamma som Industrielektriker i flera olika orter:

Alingsås, Göteborg, HisingenHögsbo, LerumMölndal & Partille

www.j2elteknik.se