Industrielektriker Lerum

Industrielektriker Lerum

Industrielektriker Lerum

Som Industrielektriker Lerum kan vi ge er den service er verksamhet behöver. Vad det kan vara är olika från kund till kund. Vi har se över eran anläggning och hitta möjliga fel för senare, vi kan titta över förbrukningen och se om det finns något vi kan göra för att sänka den till en rimlig kostnad. Vi kan titta på vad eran ny beställda maskin&motor drar för ström så vi vet vilken kabel storlek det behöver vara. Sedan tittar vi på vilken central den skall anslutas till, helt enkelt vilken om ni har flera som är den bästa.

Vi som företag vill vara det heltäckande elföretaget som ser till era alla behov av elinstallation. Byte ut en fasadarmatur, dra till ett nytt vägguttag i kontor eller dra fram nya länkar inom ert datanätverk. Vad är det som för oss på J2 Elteknik AB annorlunda mot andra företag? Det är vår personal, visst det säger väl alla företag man vad har vi för belägg för att säga det? Det är Sveriges kunder till elföretag som har röstat och både 2015 & 2016 så har vi blivit framröstade till Årets Elföretag. Det är helt våran personals förtjänst. Vi hoppas och tror att när ni behöver en Industrielektriker Lerum så väljer ni oss.

Mejla oss

Industrielektriker Lerum

Yrkesstolthet & Engagemang

 

Är det så att ni har beställt en maskin eller liknande och behöver hjälp att räkna ut vad det är för effekt och kabel som behvös? Var lugn vi hjälper er. Har ni potentialskillnader i er industri? Vi jordar upp och tar bort dom uppkomna vagabonderade strömmar. Har ni fläktar som skall styras på ett speciellt sätt? Behöver ni mer datalänkar dragna till er nätverk?

Jag vill hjälpa er med alla era behov. Vi har flera kompetenser på bolaget och kan därför vara ert heltäckande serviceföretag. Vi är väldigt noga med våra speciellt framtagna egenkontroller, vi fyller i vår dokumentation efter varje utfört arbete för att vara säkra på driften och såklart elsäkerheten. Det gör att ni kan vara trygga när vi kommer och gör en installation hos er. Vi har el-behörighet som ni kan få intyg skickade till er mejl eller så kan ni kolla upp det på Elsäkerhetsverket.

Nu har också elsäkerhetsverket tagit fram en ny elsäkerhetslag som gör att varje elföretag. Behöver en egenkontrollplan, det gör inte något för oss då vi redan har en sedan länge. Det kan ni även kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Industrielektriker Lerum

Här är våran personal

Industrielektriker Lerum

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Lerum

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Lerum

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Lerum

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Högsbo

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.