Industrielektriker Mölndal

Industrielektriker Mölndal

Industrielektriker Mölndal

Som Industrielektriker Mölndal kan vi erbjuda er flera olika typer av saker. Vi kan se över er anläggning och vilka åtgärder som behövs göra på sikt och vilka som behövs närmare. Vi räknar ut effekten och tar fram vilken strömstyrka och vilken matning som behövs till er nya motor/maskin m.m. Vi kan även som Industrielektriker Mölndal hjälpa er med att dra fram matningar till även mindre saker som nya vägguttag, en ny lampa i köket eller kanske en ny fasadarmatur. 

Vi kan även hjälpa er med att dra fram en ny datalänk till den nya skrivaren eller hjälpa er med ert styrsystem. Vi på J2 Elteknik AB är inte speciella som företag men våran personal är det. Genom deras goda prestation ute så har vi lyckats vinna Årets Elföretag i Sverige 2015 & 2016. Det vittnar om engagemang och yrkesstolthet och det är vi som företag väldigt glada över. Tveka inte att använda oss som eran Industrielektriker Mölndal.

Mejla oss

Industrielektriker Mölndal

Yrkesstolthet & Engagemang

 

Är det så att ni har beställt en maskin eller liknande och behöver hjälp att räkna ut vad det är för effekt och kabel som behvös? Var lugn vi hjälper er. Har ni potentialskillnader i er industri? Vi jordar upp och tar bort dom uppkomna vagabonderade strömmar. Har ni fläktar som skall styras på ett speciellt sätt? Behöver ni mer datalänkar dragna till er nätverk?

Jag vill hjälpa er med alla era behov. Vi har flera kompetenser på bolaget och kan därför vara ert heltäckande serviceföretag. Vi är väldigt noga med våra speciellt framtagna egenkontroller, vi fyller i vår dokumentation efter varje utfört arbete för att vara säkra på driften och såklart elsäkerheten. Det gör att ni kan vara trygga när vi kommer och gör en installation hos er. Vi har el-behörighet som ni kan få intyg skickade till er mejl eller så kan ni kolla upp det på Elsäkerhetsverket.

Nu har också elsäkerhetsverket tagit fram en ny elsäkerhetslag som gör att varje elföretag. Behöver en egenkontrollplan, det gör inte något för oss då vi redan har en sedan länge. Det kan ni även kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Industrielektriker Mölndal

Här är våran personal

Industrielektriker Mölndal

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Mölndal

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Mölndal

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Mölndal

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Mölndal

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.