Industrielektriker Partille

Industrielektriker Partille

Industrielektriker Partille

Som Industrielektriker Partille är vårt mål att kunna göra er elanläggning skötsam och driftsäker. Vi gör allting från att dra ut nya matningar till er nya motor eller maskin till att installera eran nya kökslampa i fika rummet. Vår stryka är också våran bred och det är det vi vill erbjuda er. Om det är en datalänk som behöver dras till den nya skrivaren eller att räkna ut vilken effekt en motor är och vilken matning och var man skall kunna ta den i från. Det kan vi hjälpa er med på J2 Elteknik AB.

Vi tåls att jämföras med och det har med våran personal att göra. Dom är väldigt driftiga, skötsamma och engagerade i deras arbetsuppgifter. Det vittnar våra fina vinster i Årets Hantverkare om, både 2015 & 2016 har vi vunnit Årets Elföretag i Sverige. Det är till stor del vår personals förtjänst. Med yrkesstolthet och god kommunikation utför dom deras arbetsuppgifter som Industrielektriker Partille.

Mejla oss

Industrielektriker Partille

Yrkesstolthet & Engagemang

 

Är det så att ni har beställt en maskin eller liknande och behöver hjälp att räkna ut vad det är för effekt och kabel som behvös? Var lugn vi hjälper er. Har ni potentialskillnader i er industri? Vi jordar upp och tar bort dom uppkomna vagabonderade strömmar. Har ni fläktar som skall styras på ett speciellt sätt? Behöver ni mer datalänkar dragna till er nätverk?

Jag vill hjälpa er med alla era behov. Vi har flera kompetenser på bolaget och kan därför vara ert heltäckande serviceföretag. Vi är väldigt noga med våra speciellt framtagna egenkontroller, vi fyller i vår dokumentation efter varje utfört arbete för att vara säkra på driften och såklart elsäkerheten. Det gör att ni kan vara trygga när vi kommer och gör en installation hos er. Vi har el-behörighet som ni kan få intyg skickade till er mejl eller så kan ni kolla upp det på Elsäkerhetsverket.

Nu har också elsäkerhetsverket tagit fram en ny elsäkerhetslag som gör att varje elföretag. Behöver en egenkontrollplan, det gör inte något för oss då vi redan har en sedan länge. Det kan ni även kolla upp på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Industrielektriker Partille

Här är våran personal

Industrielektriker Partille

Christer Eriksson

0722-50 20 63

Industrielektriker Göteborg

Mejla Christer

Christer har arbetet som industrielektriker på många olika arbetsplatser. Det är allting från traditionell industri till matbutiker. Christer är en väldigt duktig medarbetar som hanterar flera talet egna kunder, för att det skall vara enkelt för dig som kund så kan man prata direkt med våra montörer för att korta ner kommunikationskedjan. 

 

 

Industrielektriker Partille

 

Daniel Rasmussen

0739- 85 30 20 

Industrielektriker Göteborg

Mejla Daniel

Som våran andra medarbetare som håller på med industri installationen har vi Daniel. Daniel som personer är väldigt noggrann och för protokoll på sina installationer för att hela tiden inneha underlag för det som är gjort och skall utföras. Daniel är väldigt uppskattad hos sina kunder.

 

 

Industrielektriker Partille

Johan Mårtensson

031-55 15 26

Kontoret

Mejla Johan

Johan Mårtensson är ägare av J2 Elteknik AB och är den som bemannar kontoret. Vill du beställa ett arbete eller på något sätt undra något av vad det är J2 Elteknik AB kan göra för dig är det han du skall prata med. Johan är en social och trevlig person som brinner för sitt företag. Kundnöjdhet är det viktigaste som finns och det som driver honom som person, att göra bra arbeten och genom det nöjda kunder.