Jour Elektriker

Jour Elektriker

Jour Elektriker

När behöver man en jour elektriker? Självklart när saker har hänt som gör att man inte kan göra något för att få igång anläggningen själv. Vad brukar det vara som gör att man behöver en jour elektriker?

Det vanligaste är att en huvudsäkring har gått där din elmätare sitter, var är min elmätare? Det är mätaren som mäter hur många watt din anläggning drar. På din elmätare finns det ofta markering L1, L2 och L3. Det är alla faser i din anläggning och vilka som är aktiva. Saknar du någon? Har du bara t.ex L1 och L2 betyder det att L3 har gått och byt den säkringen så kommer anläggningen igång igen.

Felet kvarstår?

Då måste du kontaka en jour elektriker t.ex J2 Elteknik AB

 

 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad kostar det med en jour elektriker?

När det handlar om jour så är kostnaden hög jämfört med vanligt timpris. Vi har en framkörningsavgift som kostar 2500kr inkl moms sedan kostar det per timme 1000kr inkl moms/arbetstimme.

Det är varje påbörjad arbetstimme d.v.s 1,25h blir 2h i fakturering. Varför kostar det så mycket? Det är för att man avbryter sin ledighet och personalen som jobbar skall få tillräcklig ersättning för att vara tillgängliga under tider där man inte brukar vara det.

Varför skall man använda oss på J2 Elteknik AB?

Vi har genom vårt kundomdöme vunnit Årets kundnöjdaste elföretag i två år i rad. Det har vi gjort för att vi har fokuserat på att vårt arbetssätt, tydlighet och kommunikation med kvalité och yrkesstolthet.

Vi lägger mycket energi på våra egenkontroller,  för att våra kunder skall känna sig säkra när vi har varit på plats. Ett seriöst och företag som lämnar efter sig kvalité.

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Jour Elektriker

Vilka anläggningar är det vi sköter inom jour? Vi har genom åren som varit med om det mesta. Som t.ex huvudsäkringar som har gått i både villa och lägenheter. Saker som blivit kortslutna i villa och lägenheter. Säkring som gått och tagit ner larm och brandlarm på kontor.

Industrier med processer som inte får stanna. Kylsystem som ligger nere som behöver hjälp med att få igång dem. Huvudsäkring på 200A ICA Maxi butik m.m, vi har varit med om det mesta och vi har egentligen inte krav på våra kunder vilka anläggningar det behöver vara.

Så hör av er så ser vi vad det är ni har panik med. Vi vet att ni som ringer har varit med om något tråkigt, låt oss hjälpa er att göra det "roligt" igen.

Tveka inte att kontakta oss