Elfirma

Elfirma

Elfirma

Elfirma? Vad är det då som gör oss till ett bra val? Låt oss förklara hur vi vill arbeta. Vi vill utföra elinstallationer på ett konkurrenskraftig sätt. Att installera kvalité till ett rimligt pris är det mottot vi har arbetet efter sedan uppstart och det genomsyrar fortfarande vår verksamhet.. Att kunna erbjuda våra kunder hållbara & energieffektiva lösningar, det gör oss inte unika men våra kunder talar sitt tydliga språk. 

Vi tar ansvar för våra elinstallationer. Vi vill vara stolta över det vi har utfört och det är därför vi har våra egenkontroller. El-behörigheten har vi på företaget och ni kan få det via mejl eller så kan ni fråga Elsäkerhetsverket. Dom sistnämnda har även kommit med nya regler angående "elsäkerhetslagen" där varje elföretag måste innehava en egenkontrollplan för sin verksamhet. Det välkomnar vi på J2 Elteknik AB då vi har haft en sådan sedan länge. Vi vill vara ditt självklara val av elektriker. 

Mejla oss

Egenkontrollen

Vi har tagit fram en alldeles egen kontroll där vi testar vårt utförda arbete. Efter varje utfört arbete skall vi skriva en kontroll där vi kontrollerar det vi har utfört. Vilka testningar o.s.v vi har gjort och notera värden på elinstallationen. Det är vad du får av oss om du anlitar oss. Vi kan skicka testerna till dig efter avslutat arbete om du som kund vill detta, annars sparar vi dom på kontoret. 

Den största anledning till att använda oss är våran personal. Väldigt duktiga och driftiga, som innehar både yrkesstolthet och engagemang. Det vittnar dom fina priserna vi har fått om. Årets Elföretag i Sverige 2015 & 2016. Vårt sätt att arbeta med en extern server som gör det möjlig för oss att dela information på ett enkelt och snabbt sätt. Det är en styrka vi har då information i dagens läge är väldigt viktigt. Allting från extra info från dig som kund, till produktblad angående en specifik produkt.

Visste du att vi har blivit framröstade av våra kunder till årets elföretag i Sverige 2015 & 2015

En kontroll på varje arbete är ett krav från våran sida. Det betyder att du som kund vet att vi har gjort ett bra arbete.

Vår personal är duktiga och innehar en stor yrkesstolthet. Våra installationer är viktiga för oss.

Vi erbjuder som Elfirma är följande:

Kunder

Vill du ha tips eller förslag på hur man kan lösa något? Då har du kommit till rätt ställe. Vi hjälper gärna våra kunder med olika typer av lösningar, dels för ett bättre resultat men även för att man skall hitta rätt prisklass för just ditt projekt. Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via våran mail men vi välkomnar givetvis även samtal. Så gör som många andra och kontakta oss dig.

Belysning

Hur skall man belysa något? Det handlar till största del vad man är ute efter. Är det en mysig miljö? Kanske en upplyst miljö? Sedan skall även belysningen passa in där den monteras d.v.s att designen är tilltalande. Därför jobbar vi till största del med utvalda fabrikat som vi vet håller måttet. T.ex SG, Designlight, Norlys m.m. Låt oss hjälpa dig till rätt belysning.

 

Data

Hur snabbt internet eller överföring är det du vill ha? Den största frågan är just denna när det kommer till datainstallation. Finns flera olika system som t.ex kat5, kat6, kat7. Det som skiljer dem är hur snabbt dom kan skicka och ta emot data. Tidigare har kat5 varit överlägset största inom data men nu på senare år har kat5 börjat ersättas av kat6 då kostnadsskillnaden är väldigt liten för en bättre produkt. Vi förespråkar kat6 för villa miljö och givetvis ännu snabbare i ett kontorslandskap.

 

Styr

Styrning finns i flera olika utföranden. Det kan t.ex vara styrning inom belysning, kraft, säkerhet eller värme/kyla. Vi kan hjälpa er med alla olika typer. Den vanligaste typen är belysning och där finns det en uppsjö att välja emellan. Knx, bus, bluetooth m.m vi har flera fabrikat som vi vet fungerar och väljer gärna dessa vid förfrågan. Tveka inte att fråga oss om det är något ni vill veta.

 

Kraft

Hur stor kabel skall man dra fram? Det beror lite på hur det ser ut i din anläggning. Är det en mindre matning som inte är för lång så behövs i normala fall inte någon ledningsberäkning. Men när det kommer till lite större kablar så behöver man veta vad, hur man skall göra för att ni skall få en strömförsörjning som håller måttet. Vi är vana att arbeta inom industri så vi kan kraft.

Projektering

Vi utför mindre projekteringar, med det menar vi projekt som understiger 2 miljoner. Vad är då en projektering? Det är en planering av projektet i digital/pappersformat där man ser till att det inte blir några kollisioner. Man gör även ritningar på projektet där man väljer strömbrytare serie m.m. Projekteringskostnaden är skalbar och man kan utforma ett paket efter era önskemål. 

Elfirma J2 Elteknik AB

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.

Vi är verksamma som Elfirma inom följande orter:

Alingsås, Frölunda, Göteborg, Hisingen, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, PartilleVästra Frölunda