Elektriker Älvängen

Elektriker Älvängen

Elektriker

Vi arbetar som elektriker Älvängen och lämnar gärna pris eller tittar på det arbete ni vill få utfört. Om du är ett företag eller privatperson så är du lika välkommen till oss. 

Att arbete i olika miljöer är vi vana vid på J2 Elteknik. Vi har arbetet i dom flesta miljöer såsom butik, kontor, fastigheter, industrier, villor och lägenheter m.m. Vi erbjuder våra kunder helt enkelt allting från att byta ut ett trasigt vägguttag till att göra en hel renovering eller nybyggnation. 

Det kan vi erbjuda er som elektriker Älvängen. Du har väl inte missat att vi har vunnit Sveriges kundnöjdaste elföretag 2015 & 2016.

 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

 

Varför ringa oss?

Den enkla frågan har även sitt enkla svar. Det är för att våran personal är väldigt duktig, både deras kompetens men även deras yrkesstolthet. Vi brukar säga att vi är så svaga som den svagaste länken, det är något vi lever efter och därför har vi på J2 Elteknik AB två utbildningar varje år för personalen.

Alla system som vi har byggt upp och utformat sedan starten 2009 har även under tiden effektiviserats och gjorts bättre. På ett enkelt sätt hålla informationskedjan från kund, kontor till personal så simpel så möjligt. 

Det tycker vi gör oss till ett bra val av Elektriker Älvängen. Är det något ni undrar över så ring eller maila så hör vi av oss så snabbt vi kan.

 

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Älvängen

Vi som Elektriker Älvängen har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Älvängen se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss